Camping

Kamperen op Residence de Eese kan het hele jaar door. Een vakantie, een seizoen of een heel jaar, de mogelijkheden bij Residence de Eese zijn eindeloos!

Voor onze kampeergasten hebben wij verschillende soorten kampeerplaatsen. Voor wie wil kamperen met een eigen tent of caravan heeft Residence de Eese ruime en nette kampeerplaatsen. Ook kan er gekozen worden voor één van de comfortabele kampeerplekken.

Seizoensplaatsen

U bent op onze camping van harte welkom voor uw verblijf tijdens het gehele voor-, hoog- en naseizoen. Voor onze tarieven of meer informatie over seizoensplaatsen mail naar info@residencedeeese.nl.

Download hier onze tarieven voor kamperen 2018!

Camping Card ACSI

Onze camping is aangesloten bij Camping Card ACSI. Dit betekend dat u met uw CC card terecht kunt bij ons. U kampeert in het laagseizoen dan voor een voordelig tarief. Tijdens de vakantieperiodes en feestdagen hanteren wij het reguliere tarief. voor meer informatie kunt u terecht op www.campingcard.nl.

Hoge onderscheidingen

Residence de Eese is voor haar eersteklasvoorzieningen meerdere keren onderscheiden. We hebben de Gouden Milieubarometer toegekend gekregen vanwege onze milieuvriendelijke maatregelen en zijn door de Duitse ADAC uitgeroepen tot Superplatz. Een predicaat dat maar weinig campings mogen voeren. Bij de ANWB staan we geclassificeerd als vijfsterren camping.

Bekijk hieronder het filmpje over onze campingplaatsen op Residence de Eese.