Camping

► 55 JAAR KAMPEREN - Feest in 2019!

Let op! Wegens het 55 jarig bestaand van ons camping deel zijn er in 2019 een groot aantal extra`s;
 • Gratis douchen onder de regen douche incl. comfortabele instelbare temperatuur
 • Gratis Wifi gebruik
 • Gratis parkeren
 • Extra optredens in Restaurant Heerlijkheid
 • Gratis wandel- & fietstochten

 • Zie prijslijst 2019 voor een overzicht!


Kamperen op Residence de Eese kan het hele jaar door. Een vakantie, een seizoen of een heel jaar, de mogelijkheden bij Residence de Eese zijn eindeloos!  Voor onze kampeerders hebben wij verschillende soorten kampeerplaatsen. Voor wie wil kamperen met een eigen tent of caravan heeft Residence de Eese ruime en nette kampeerplaatsen. Ook kan er gekozen worden voor één van de comfortabele kampeerplekken.

 

Winter kamperen

Vanaf 1 oktober sluit ons hoofd sanitair gebouw, máár het is wèl mogelijk om te kamperen op onze prachtige privé sanitair plaatsen! Let op, vol = vol! 

Seizoensplaatsen

U bent op onze camping van harte welkom voor uw verblijf tijdens het gehele voor-, hoog- en naseizoen. Voor onze tarieven of meer informatie over seizoensplaatsen mail naar info@residencedeeese.nl.

Download hier onze tarieven voor kamperen 2019!
 

Camping Card ACSI

Onze camping is aangesloten bij Camping Card ACSI. Dit betekend dat u met uw CC card terecht kunt bij ons. U kampeert in het laagseizoen dan voor een voordelig tarief. Tijdens de vakantieperiodes en feestdagen hanteren wij het reguliere tarief.

De ACSI kaarten worden allemaal geaccepteerd voor de prijs van € 18*,-- per nacht (excl. toeristenbelasting) voor 2 personen (extra persoon € 3,50 per nacht extra).
Hieronder leest u wat inclusief is en binnen welke periodes deze kaarten geldig zijn.
De ACSI kaart is geldig van 1 april 2019 tot 18 april 2019. Van 24 april 2019 tot 27 mei 2019. Van 12 juni 2019 tot 12 juli 2019 & van 2 september 2019 tot 31 december 2019.

Voor € 18*,-- mag u (vanaf 1 april) zelf een kampeerplaats uitkiezen op onze standaardplaatsen en is het volgende inclusief:
 • Standaardkampeerplaats (water, electra en afvoer)
 • 8 ampere stroom.
 • Warm water en en heerlijk douchen oa onder regendouche.
 • Eventueel 1 hond gratis  (maximaal 2 honden per kampeerplaats)
 • Gratis entree verwarmde zwembaden (geopend vanaf eind april t/m medio sept)
*voor een comfort plaats rekenen wij € 1,50 extra.
Exclusief (eventuele) reserveringskosten.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.campingcard.nl.

Hoge onderscheidingen

Residence de Eese is voor haar eerste klas voorzieningen meerdere keren onderscheiden. We hebben eerder de Gouden Milieubarometer toegekend gekregen vanwege onze milieuvriendelijke maatregelen en zijn door de Duitse ADAC uitgeroepen tot Superplatz. Een predicaat dat maar weinig campings mogen voeren. Bij de ANWB staan we geclassificeerd als vijfsterren camping.
 

Toeristische plaats

2019 is een Feestjaar: 55 jaar kamperen op Residence de Eese. Voorheen Camping de Kom. Om dit feestjaar te vieren zal Wifi en douchen inbegrepen zijn! Iedere dag opnieuw feest!Meer info

Toeristische plaats comfort

2019 is een Feestjaar : 55 jaar kamperen op Residence de Eese. Voorheen Camping de Kom. Om dit feestjaar te vieren zal Wifi en douchen inbegrepen zijn! Iedere dag opnieuw feest!Meer info

Prive sanitair plaats

2019 is een Feestjaar: 55 jaar kamperen op Residence de Eese. Voorheen Camping de Kom. Om dit feestjaar te vieren zal Wifi inbegrepen zijn! Iedere dag opnieuw feest!Meer info