mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Algemeen
Per huisje mag er 1 auto geparkeerd staan. Dit is niet kentekengevoelig.
Een groepsaccommodatie mogen meerdere auto's geparkeerd hebben staan, dit wordt bij het inchecken verteld en is gelijk aan het aantal pasjes dat u krijgt.
Deze vind u op de pagina "Praktische informatie". 
Bekijk op onze faciliteiten pagina alle faciliteiten op het park.
Alle informatie over het restaurant vindt u op de website van het restaurant: https://restaurantheerlijkheid.nl/ 
Nee, wij nemen helaas geen contant geld aan. Wij zijn pin-only!
Ja, neem direct telefonisch contact met ons op voor al uw vragen en reserveringen. 
Neem dan direct contact met ons op. 
Ja wij verkopen vakantiewoningen op Residence de Eese. Kom langs bij de Demowoning nr. 80 op het park of bekijk onze verkoopwebsite voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak. 
U kunt uw auto bij de accommodatie parkeren (max. 1 auto per accommodatie). Bij de groepsaccommodaties mogen meerderde auto's worden geparkeerd. Het aantal auto's wordt aangegeven bij de receptie en hier ontvangt u ook slagboompassen voor. Deze slagboompassen zijn niet kentekengevoelig. 
Het actuele programma vind je hier!
Deze kunt u downloaden op de pagina 'Praktische informatie'.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let op, bij een boeking via een touroperator kunt u uw boeking bij de desbetreffende partij wijzigen. 
U kunt betalen met Maestro, MasterCard en VISA.
Contante betalingen zijn niet mogelijk.
In-checken
Dit kan elke dag (behalve zondag) tussen 16:00u en 17:00u. Eerder inchecken? Vraag naar de mogelijkheden!

Uit-checken
Dit kan elke dag tussen 09.00u en 10.00u. Een late check out is mogelijk tot 12:00 uur voor €25,- tot €50,-  indien u een huisje heeft gehuurd. Bij de camping is het mogelijk tot 16:00 voor €17,50.
Bekijk hier de actuele openingstijden.
Ja, wij verhuren fietsen en electrische fietsen. Daarnaast verhuren wij ook E-choppers en E-sloeps. Bekijk onze faciliteiten pagina voor meer informatie.
Maximaal 2 huisdieren zijn in overleg toegestaan bij de huisdiervriendelijke accommodaties. Selecteer in de zoek & boek "Huisdier (max. 2)" om alle huisdiervriendelijke accommodaties te bekijken. Wij vragen een toeslag voor huisdieren.
Douches
U kunt de douche en tevens de wasbak gebruiken met uw pas. Om warm water te krijgen kunt u uw pas scannen bij de pashouder. Hiervoor moet wel eerst uw pas opgeladen zijn met een bedrag. Dit kunt u online doen bij vrienden van de koningterijk of bij de receptie.
Geschiedenis
Residence de Eese is een plm 240 jaar oud aangelegd (privé) park met eigen vijver partijen* aan de rand van de bossen van de Eese en is als familievakantiepark zestig jaar jong in het verwelkomen van gasten.
Het park is gevestigd in De Bult, Bultweg 25.
Park en omgeving behoren tot de “Green Heritage” van Overijssel

*De grond die hierbij vrij kwam is bepalend geweest voor de gehele omgeving. De naam ‘De Bult’ is hieraan afgeleid
Residence de Eese is zoals gezegd, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met een eeuwenoude geschiedenis, ideaal voor iedereen die van de natuur houdt. In de loop van de tijd continue aangepast, huidig is zo goed als het gehele park ook toegankelijk voor mindervaliden.
Vuurwerkvrij
Nee, wij zijn een vuurwerk vrij park. 
Overtreding hiervan kan leiden tot prompte ontzegging van de accommodatie & het park. 

Wanneer u het park via de hoofd uitgang af loopt slaat u links af. Op de Y-splitsing (openbare weg) kunt u vuurwerk afsteken.