Reisgezelschap: 0
Algemeen
Per huisje mag er 1 auto geparkeerd staan. Dit is niet kentekengevoelig.
Een groepsaccommodatie mogen meerdere auto's geparkeerd hebben staan, dit wordt bij het inchecken verteld en is gelijk aan het aantal pasjes dat u krijgt.
Alle informatie over het restaurant vindt u op de website van het restaurant: https://restaurantheerlijkheid.nl/ 
Neem dan direct contact met ons op. 
Ja wij verkopen vakantiewoningen op Residence de Eese. Kom langs bij de Demowoning nr. 80 op het park of bekijk onze verkoopwebsite voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak. 
U kunt uw auto bij de accommodatie parkeren (max. 1 auto per accommodatie). Bij de groepsaccommodaties mogen meerderde auto's worden geparkeerd. Het aantal auto's wordt aangegeven bij de receptie en hier ontvangt u ook slagboompassen voor. Deze slagboompassen zijn niet kentekengevoelig. 
Deze vind u op de pagina "Praktische informatie". 
Het actuele programma vind je hier!
Deze kunt u downloaden op de pagina 'Praktische informatie'.
Bekijk hier de actuele openingstijden.
Bekijk op onze faciliteiten pagina alle faciliteiten op het park.
Betalingsmogelijkheden
U kunt betalen met Maestro, MasterCard en VISA.
Contante betalingen zijn niet mogelijk.
Geschiedenis
Residence de Eese is een plm 240 jaar oud aangelegd (privé) park met eigen vijver partijen* aan de rand van de bossen van de Eese en is als familievakantiepark zestig jaar jong in het verwelkomen van gasten.
Het park is gevestigd in De Bult, Bultweg 25.
Park en omgeving behoren tot de “Green Heritage” van Overijssel

*De grond die hierbij vrij kwam is bepalend geweest voor de gehele omgeving. De naam ‘De Bult’ is hieraan afgeleid
Residence de Eese is zoals gezegd, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met een eeuwenoude geschiedenis, ideaal voor iedereen die van de natuur houdt. In de loop van de tijd continue aangepast, huidig is zo goed als het gehele park ook toegankelijk voor mindervaliden.
Huisdieren
Maximaal 2 huisdieren zijn in overleg toegestaan bij de huisdiervriendelijke accommodaties. Selecteer in de zoek & boek "Huisdier (max. 2)" om alle huisdiervriendelijke accommodaties te bekijken. Wij vragen een toeslag voor huisdieren.
Verhuurmogelijkheden
Ja, wij verhuren fietsen en electrische fietsen. Daarnaast verhuren wij ook E-choppers en E-sloeps. Bekijk onze faciliteiten pagina voor meer informatie.
Vragen over je reservering
Ja, neem direct telefonisch contact met ons op voor al uw vragen en reserveringen. 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let op, bij een boeking via een touroperator kunt u uw boeking bij de desbetreffende partij wijzigen. 
In-checken
Dit kan op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 15:00u en 17:00u. Eerder inchecken? Vraag naar de mogelijkheden!

Uit-checken
Dit kan op maandag en vrijdag tussen 09:00u en 10:00u of op donderdag en zondag vóór 16:00.