mMijn Omgeving

Voor het nieuwe seizoen hebben we nog een aantal touristische plaatsen over. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Kampeerplaatsen bij Residence de Eese

Wilt u fijn kamperen in Overijssel? Ervaar dan de absolute vrijheid bij Residence de Eese, uw ideale camping in Steenwijk, gelegen in de prachtige Kop van Overijssel. De camping biedt verschillende plaatsen aan, zowel comfort plekken, camperplekken, seizoensplekken en zelfs plekken waar u kunt kamperen in uw tent. Kamperen in Overijssel bij Residence de Eese, dat is toch genieten.

Welke faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig bij de kampeerplaatsen?

Residence de Eese biedt eersteklas faciliteiten aan voor een comfortabele kampeerervaring in omgeving Steenwijk. De camping plaatsen zijn elk uitgerust met een waterkraan en een stroompunt binnen 10 meter. Voor extra comfort zijn er ook plekken die voorzien zijn van directe toegang tot stroom, een televisie-aansluiting en een afvoerputje. Speciaal voor campergasten bieden we verharde camperplaatsen aan, uitgerust met elektra, water en een tv-aansluiting. Ook voor tenten hebben we ideale plekken.

Voor wie ultiem comfort wenst, zijn er plaatsen met privé sanitairgebouwen beschikbaar. Geniet van kamperen op hoog niveau bij Residence de Eese.

Welke faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig op het vakantiepark?

Er zijn ontzettend veel faciliteiten en voorzieningen aanwezig bij Residence de Eese. Van animatie tot aan een zwembad, van het restaurant Heerlijkheid tot aan een eigen bootverhuur in Giethoorn. Ontdek het park en we zien u graag snel!

Zijn er speciale arrangementen of aanbiedingen beschikbaar?

Residence de Eese biedt gedurende het jaar verschillende arrangementen aan. Profiteer van onze speciale aanbiedingen en geniet van een onvergetelijk verblijf in onze charmante cottages. Op onze speciale arrangementenpagina vindt u een divers aanbod, afgestemd op verschillende wensen en interesses.