mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Residence de Eese: een familiebedrijf met een uniek vakantiegevoel

Ontdek onze vorstelijke omgeving en geniet van een onvergetelijke vakantie bij Residence de Eese, een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht centraal staat.

Een bosrijk gebied met een rijke geschiedenis

Ons park is gelegen in een prachtig bosrijk gebied met een eeuwenoude geschiedenis. Het is ingericht voor mindervaliden en perfect voor natuurliefhebbers. De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen en leuke bezienswaardigheden ontdekken.

Een unieke accommodatie voor elk gezelschap

Residence de Eese heeft accommodaties voor 4 tot 28 personen, allemaal landelijk en sfeervol ingericht. Onze vakantiehuizen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens, badkamers en slaapkamers. Boek uw weekendje weg, midweek of lang verblijf via onze website.

Vermaak voor het hele gezin

Ga de uitdaging aan met een voetbal-, pingpong-, of basketbaltoernooi. Geniet van ons openluchtzwembad of ontdek de dierenweide en het indoor speelparadijs met Luca op de Eeser Express.

Boek nu uw vakantie bij Residence de Eese

Ontdek de prachtige omgeving met de fiets of te voet en geniet van een unieke vakantie bij Residence de Eese. Boek nu via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 Boek nu