m Mijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Vorstelijke omgeving
Residence de Eese is gelegen in een prachtig bosrijk gebied met een eeuwenoude geschiedenis. Het park is ingericht voor jong en oud, daarnaast zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebber: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bosrijk gebied
Het park Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen, de historische boswachterswoning en het koetshuis. Bij Residence de Eese is het genieten in de bosrijke natuur vanaf uw eigen recreatiewoning. Ontdek in de nabije omgeving Nationale parken: de Weerribben Wieden, het Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en natuurlijk het pittoreske Giethoorn.

De geschiedenis
Residence de Eese bestaat reeds bijna zestig jaar en is gevestigd in De Bult nabij Steenwijk. De bosvijver op het terrein is ongeveer 140 jaar geleden gegraven en diende destijds als eendenvijver. De grond die hierbij vrij kwam is bepalend geweest voor de gehele omgeving. De naam ‘De Bult’ is hieraan afgeleid.

Ruim verblijf
De mooiste plek voor uw verblijf vindt u bij Residence de Eese. Boek uw accommodatie en ontdek de prachtige omgeving met de fiets of te voet. Ga de uitdaging aan met een, voetbal-, pingpong-, of basketbaltoernooi. Geniet in het verwarmde openluchtzwembad of ga met Lotje & Luca op pad met de Eeser Express en ontdek de dierenweide, indoor speelparadijs en zoveel meer op Residence de Eese!

Uniek verblijf
Residence De Eese heeft prachtige accommodaties voor 4 tot 28 personen. Al onze accommodaties zijn landelijk & sfeervol ingericht en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en slaapkamers. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk weekendje weg, midweek of lang verblijf. Via onze website kunt u uw verblijf boeken. Wanneer u geïnteresseerd bent in een langer verblijf, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.