mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
De blaadjes vallen en de winterse kou komt eraan. Dit betekent dat vakantiepark Residence de Eese in De Bult zich opmaakt voor de sfeervolle wintermaanden. Wij versieren ons vakantiepark in een betoverende winterse sfeer en zorgen voor enterainment waar alle gasten warm van worden. 

Komt allen langs bij onze Winter Fair
Op 28 december 2023, van 10.00 tot 16.00 uur, organiseren wij de tweede editie van onze Winter Fair. Wilt u deel uitmaken van deze feestelijke dag? U bent van harte uitgenodigd! 

Op dit moment hebben de volgende bedrijven zich aangemeld voor de Winter Fair:Ook zijn er ook een aantal kraampjes aanwezig die hobby producten verkopen, zelfgemaakte kaarten, sieraden, gehaakte dekens, verse wafels en nog zóveel meer!

Daarnaast is er een animatieprogramma en kunnen de kinderen worden geschminkt (afhankelijk van de weersverwachting), is er live muziek en is er een foodtruck aanwezig.

Vanuit Restaurant Heerlijkheid wordt er gezorgd voor een speciaal menu in het restaurant, heerlijke finger foods en zal er oliebollen en glühwein worden verkocht - passend bij de winterse sfeer. 

Facebook Event
Op Facebook hebben we een event aangemaakt. Houd dat event in de gaten voor de nieuwste updates omtrent de Winter Fair bij Residence de Eese. De Facebook pagina kunt u vinden hier.