mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Ontdek Steenwijk: een historische en levendige stad

Steenwijk, een historische stad dicht bij Residence de Eese, biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden voor bezoekers. Ontdek de rijke geschiedenis en de vele attracties van deze prachtige stad.

Geschiedenis Steenwijk

Steenwijk, opgericht in de middeleeuwen, heeft een rijke geschiedenis die terug te zien is in de oude straten, monumentale gebouwen en het gezellige marktplein. Wandel door het centrum en geniet van de historische sfeer.

Rams Woerthe

Rams Woerthe, een imposant jugendstil landhuis, is zeker een bezoek waard. Bewonder het prachtige interieur en de omringende tuinen, die perfect zijn voor een ontspannen wandeling.

Naar Rams Woerthe


Taman Indonesia

Breng een bezoek aan dierenpark Taman Indonesia, waar u de exotische flora en fauna van Indonesië kunt bewonderen. Geniet van de bijzondere diersoorten en de culturele activiteiten.

Naar Taman Indonesia


Bowlingcentrum Steenwijk

Voor een actief uitje kunt u terecht bij Bowlingcentrum Steenwijk. Daag uw vrienden of familie uit voor een spannend potje bowlen en geniet van een gezellige avond.

Naar het bowlingcentrum


Zwembad Steenwijk

Zwembad Steenwijk, de Waterwyck, biedt waterpret voor het hele gezin. Neem een verfrissende duik of ontspan in het warme water van de whirlpool.

Naar het zwembad


Steenwijk is een stad vol geschiedenis, cultuur en plezier. Verblijf bij Residence de Eese en ontdek alles wat Steenwijk te bieden heeft tijdens uw vakantie.