Sport

Pannakooi

Op het park is een voetbalkooi aanwezig. Jong en oud kunnen hier de strijd met elkaar aan gaan!

Basketbal en volleybal

Er is ook de mogelijkheid om basketbal en volleybal te spelen. Het recreatieteam zal ook een aantal basketbal- en volleybalwedstrijden organiseren.

Tafeltennis

Deze sport is erg populair op het park. Er staan een aantal tafeltennistafels. Regelmatig worden er toernooitjes gespeeld.

Jeu de boules

Jeu de boules - en dan vooral de meest bekende variant ‘Petanque' - is een uitdagende wedstrijdsport, waarbij vaardigheid, concentratie en teamgeest centraal staan. Deze sport is zeer geschikt als activiteit tijdens uw vakantie om met uw gezin, familie of vrienden te beoefenen. U hoeft geen volleerd sportman of sportvrouw te zijn. Als u eens wilt proberen hoe deze mix van spannende wedsrtijden, humor en sociale contacten smaakt, kom dan eens Jeu de Boules spelen.

Poolbiljart/biljart

In de kids saloon staat een poolbiljart. Daar kan in elk seizoen een potje poolbiljart worden gespeeld door de jeugd. In het paviljoen staat een biljart waar elke bezoeker elkaar kan uitdagen tot een leuk potje biljart.

Darten

In het restaurant zijn dartborden aanwezig. Na een heerlijke maaltijd kunt u nog wat ontspannen door een pijltje te gooien.