mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Vier een magische Kerst bij Residence de Eese
De feestdagen draaien om warmte, gezelligheid en samenzijn met uw dierbaren. Stelt u zich eens voor: samen onder één dak in een sfeervolle cottage bij Residence de Eese, omringd door de twinkeling van kerstlichtjes in de Kerstboom. Dat is toch fantastisch?! Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Tijdens de winterdagen is het namelijk mogelijk om een Kerstboom te huren bij uw boeking. Voor slechts 25 euro zorgen wij voor een prachtige Kerstboom in uw accommodatie, compleet met een kist vol twinkelende versieringen. En het optuigen van de boom? Dat gezellige moment mag u zelf beleven met geliefden.

Reserveer uw Kerstboom vóór 09 december 2024 en geniet ervan tijdens uw verblijf van 20 december tot 5 januari.

Boek uw accommodatie en geniet van deze bijzondere dagen met elkaar.
Dineren tijdens de Kerstdagen
Heerlijk dineren tijdens de Kerstdagen. Dat is pas echt genieten bij Restaurant Heerlijkheid. Op de volgende dagen zijn wij geopend voor brunch van 10.30 uur tot 14.00 uur en diner vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur:
  • 25 december
  • 26 december

Het menu voor de kerstbrunch en het kerstdiner staan online! Bekijk de website van Restaurant Heerlijkheid hier.

Ook adviseren wij u om van tevoren te reserveren. Gedurende de kerstdagen is het namelijk ontzettend druk bij het restaurant.

Animatie en andere leuke activiteiten
Tijdens de Kerstvakantie is er veel te beleven bij Residence de Eese. Van een mini kerstboom knutselen met de kinderen, tot aan een speciale Winterfair. Houd ons animatieprogramma, onze socials en de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle festiviteiten op het vakantiepark rondom de Kerst.

Het volledige kerstprogramma is te vinden hier.