mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Ontdek Giethoorn: het Venetië van het Noorden

Giethoorn, ook wel bekend als het Venetië van het Noorden, is een prachtig dorp met schilderachtige grachten en rietgedekte boerderijen. Ontdek de charme van Giethoorn en geniet van een onvergetelijke ervaring bij onder andere Boat Rental Giethoorn, Hotel GiethoornHotel Brasserie de Pergola en meer.

Boat Rental Giethoorn

Bij Boat Rental Giethoorn kunt u een boot huren om zelf het dorp en de omgeving te verkennen. Vaar door de grachten, langs de oude boerderijen en geniet van het rustige tempo van dit unieke dorp. 

Naar Boat Rental


Hotel Giethoorn

Hotel Giethoorn biedt voordelige, comfortabele en stijlvolle kamers in het betoverende dorp. Ontspan na een dag vol ontdekkingen in de knusse kamers en geniet van de moderne gemakken, zoals het online inchecken. 

Naar Hotel Giethoorn


Hotel Brasserie de Pergola

De Pergola is een sfeervol hotel en restaurant gelegen aan de pittoreske grachten van Giethoorn. Hier kunt u genieten van luxe kamers, heerlijke gerechten en het prachtige uitzicht. Proef lokale specialiteiten in de brasserie, waar de chef-kok smaakvolle creaties serveert. 

Naar de Pergola


Museum De Oude Aarde

Bezoek het museum De Oude Aarde en ontdek een fascinerende verzameling van edelstenen, mineralen en fossielen. Een leerzaam uitje voor jong en oud.

Naar het museum


Natuurgebied De Wieden

Ontdek de prachtige natuur rondom Giethoorn in natuurgebied De Wieden. Maak een wandeling, fietstocht of boottocht door dit schitterende landschap en geniet van de rust en ruimte.

Meer informatie

Giethoorn biedt een unieke combinatie van charmante bezienswaardigheden, heerlijk eten en ontspannende activiteiten. Plan uw bezoek en geniet van al het moois dat Giethoorn te bieden heeft.