mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Ontdek Giethoorn: het Venetië van het Noorden

Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, is een prachtig dorp met pittoreske grachten en rietgedekte boerderijen. Ontdek de charme van Giethoorn en geniet van een onvergetelijke ervaring, waaronder Boat Rental Giethoorn, Hotel GiethoornHotel Brasserie de Pergola en meer.

Boat Rental Giethoorn

Bij Boat Rental Giethoorn kunt u een boot huren om het dorp en de omgeving in uw eigen tempo te verkennen. Vaar door de grachten, langs de oude boerderijen en geniet van het ontspannen tempo van dit unieke dorp. 

Naar de Boat Rental


Hotel Giethoorn

Hotel Giethoorn biedt betaalbare, comfortabele en stijlvolle kamers in het charmante dorp. Ontspan in de gezellige kamers na een dag verkennen en geniet van moderne voorzieningen zoals online inchecken.

Naar het hotel
 

Museum De Oude Aarde

Bezoek Museum De Oude Aarde en ontdek een fascinerende collectie edelstenen, mineralen en fossielen. Een leerzaam uitje voor jong en oud.

Naar het museum


Natuurgebied De Wieden

Ontdek de prachtige natuur rondom Giethoorn in Natuurgebied De Wieden. Maak een wandeling, fietstocht of boottocht door dit prachtige landschap en geniet van de rust en ruimte.

Meer informatie


Tips van Giethoorn Village

Giethoorn biedt een unieke combinatie van charmante bezienswaardigheden, heerlijk eten en ontspannende activiteiten. Plan uw bezoek en geniet van al het moois dat Giethoorn te bieden heeft. Giethoorn Village heeft alvast een aantal leuke tips voor een gezellig dagje uit op een rijtje gezet.

Naar de tips