mMijn Omgeving

Op zoek naar een zonnig en luxe vakantieverblijf? Ontdek de Zonnehoeve! Een stijlvolle 6-persoons cottage met een ruime design serre. Boek nu uw verblijf in de Zonnehoeve en ervaar onvergetelijke ontspanning en comfort bij Residence de Eese!

Zoek en boek
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Wis selectie

Zonnehoeves bij Residence de Eese

Ontdek de zonovergoten Zonnehoeves bij Residence de Eese, gelegen te midden van de prachtige natuur in de Kop van Overijssel. De Zonnehoeves zijn de perfecte keuze voor zowel kleine als grotere gezelschappen die op zoek zijn naar een comfortabel en luxe verblijf en die willen genieten van het buitenleven.

Welke faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig in de cottage?

Beleef een ontspannen verblijf in de Zonnehoeve en ontdek de vele faciliteiten en voorzieningen van de accommodatie. Zo kunt u genieten van de ruime design serre, vloerverwarming, en luxe badkamer met regen- en handdouche. De volledig uitgeruste landelijke keuken en zwevend toilet bieden extra comfort. Aan het einde van de dag kunt u volledig tot rust komen in de unieke boxspring bedden, speciaal ontworpen voor Residence De Eese. 

Welke faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig op het vakantiepark?

Er zijn ontzettend veel faciliteiten en voorzieningen aanwezig bij Residence de Eese. Van animatie tot aan een zwembad, van het restaurant Heerlijkheid tot aan een eigen bootverhuur in Giethoorn. Ontdek het park en we zien u graag snel!

Zijn er speciale arrangementen of aanbiedingen beschikbaar?

Residence de Eese biedt gedurende het jaar verschillende arrangementen aan. Profiteer van onze speciale aanbiedingen en geniet van een onvergetelijk verblijf in onze charmante cottages. Op onze speciale arrangementenpagina vindt u een divers aanbod, afgestemd op verschillende wensen en interesses.

Mag de hond mee op vakantie?

Ja zeker! De hond mag mee op vakantie naar Residence de Eese. Maar let er wel op dat u de hond dient aan te lijnen als u over het park loopt. Twijfelt u nou of uw hond mee mag op vakantie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Wij informeren u er graag verder over.

Wat vinden onze gasten