mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Ontdek de adembenemende nationale parken

In de buurt van Residence de Eese liggen enkele van de mooiste nationale parken van Nederland. Ontdek de diverse flora en fauna en geniet van de rust en ruimte in Nationaal Park Weerribben-Wieden, Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Dwingelderveld.
 

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveen moerasgebied van Noordwest-Europa. Dit uitgestrekte waterrijke gebied is perfect voor kanoën, fluisterboottochten en fietsen. Het park biedt een thuis voor talloze vogelsoorten, otters en bijzondere plantensoorten. De oude dorpjes Giethoorn en Dwarsgracht zijn een bezoek waard voor hun schilderachtige schoonheid. 

 Meer informatie


Nationaal Park Drents-Friese Wold

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurgebieden van Nederland, bestaande uit uitgestrekte bossen, heidevelden, stuifzandgebieden en beekdalen. Ideaal voor lange wandelingen, fietstochten en zelfs paardrijden. De diversiteit van het landschap en de rijke flora en fauna maken het park een waar paradijs voor natuurliefhebbers

 Meer informatie


Nationaal Park Dwingelderveld

In het Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van West-Europa, kunt u genieten van een uniek landschap met heide, bossen, vennen en zandverstuivingen. Het gebied is het leefgebied van bijzondere planten en dieren, zoals de zeldzame klokjesgentiaan en het heideblauwtje. Wandel- en fietsroutes leiden u door dit betoverende landschap en langs de karakteristieke Drentse esdorpen

Meer informatie


De nationale parken rondom Residence de Eese bieden een onvergetelijke ervaring van de Nederlandse natuur op haar best. Plan uw bezoek en verblijf op ons vakantiepark om optimaal te genieten van de schitterende omgeving en al het moois dat de nationale parken te bieden hebben.