mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Ontdek de veelzijdige omgeving van de Koloniën van Weldadigheid

Stap in de fascinerende wereld van de Koloniën van Weldadigheid en ontdek een unieke combinatie van geschiedenis, cultuur en natuur. Gelegen op slechts enkele minuten van vakantiepark Residence de Eese, biedt dit bijzondere UNESCO Werelderfgoed landschap een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de Nederlandse geschiedenis wil verkennen.

De Koloniën van Weldadigheid

De Koloniën van Weldadigheid bestaan uit meerdere locaties, waaronder Frederiksoord, Willemsoord, Wilhelminaoord en Veenhuizen. Elk van deze plaatsen heeft zijn eigen unieke geschiedenis en charme. Verken de verschillende koloniën en laat je verwonderen door deze buitengewone landschappen met een krachtig en ongewoon verhaal.

Plan meerdere dagen om alles te ontdekken

Om alle koloniën te bezoeken en de rijke geschiedenis te ervaren, kunt u het beste meerdere dagen uittrekken. Maak wandel- of fietstochten waaronder het bekende Weldadig rondje, ontdek de historische gebouwen als huis Westerbeek, geniet van de prachtige natuur en bezoek lokale musea als De Proefkolonie om meer te weten te komen over de mensen die er hebben gewoond en gewerkt.

Naar de Proefkolonie


Geniet van een heerlijk diner na een dag vol ontdekkingen

Om uw bezoek aan de Koloniën van Weldadigheid compleet te maken, is verblijven bij vakantiepark Residence de Eese de perfecte keuze. Ons park biedt comfortabele accommodaties en tal van faciliteiten, zoals het gezellige restaurant Heerlijkheid, zodat u na een dag vol ontdekkingen kunt ontspannen en kunt genieten van een heerlijk diner.

Naar de Heerlijkheid


Boek uw verblijf bij Residence de Eese nu!

Wacht niet langer en boek uw verblijf bij Residence de Eese vandaag nog. Ervaar de fascinerende geschiedenis van de Koloniën van Weldadigheid en geniet van een onvergetelijk verblijf op ons vakantiepark.

Boek nu