mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Een dag vol plezier bij Speelboerderij De Drentse Koe

Bij Speelboerderij De Drentse Koe beleeft u met het hele gezin een onvergetelijke dag. Deze unieke speelboerderij biedt zowel binnen als buiten tal van activiteiten en speelmogelijkheden voor jong en oud.

Buitenspelen in een landelijke omgeving

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in de buitenspeeltuin met boerderijthema. Klimmen, klauteren, glijden, springen en schommelen; het kan allemaal in deze avontuurlijke speelomgeving. Er zijn tevens boerderijdieren aanwezig, die uiteraard geknuffeld mogen worden.

Indoor speelparadijs voor eindeloos plezier

Mocht het weer even niet meezitten, dan kunnen de kinderen terecht in het indoorspeelparadijs van De Drentse Koe. Met een groot klim- en klautertoestel, trampolines en een ballenbak valt er altijd iets te beleven!

Geniet van heerlijke versnaperingen

Terwijl uw kinderen zich uitleven, kunt u genieten van een kopje koffie of thee op het gezellige terras. Ook voor een lekkere lunch of smakelijk ijsje kunt u terecht bij de horecagelegenheid van de speelboerderij.

Slechts een steenworp afstand van Residence de Eese

Speelboerderij De Drentse Koe ligt op korte afstand van vakantiepark Residence de Eese. Het is de perfecte plek voor een dagje uit tijdens uw verblijf. Beleef samen met uw gezin een fantastische dag vol plezier en avontuur!

Naar De Drentse Koe