Varen in Giethoorn

BoatRental Giethoorn - Giethoorn
 
Boatrental Giethoorn

Maak uw bezoek aan Giethoorn compleet met een schitterende vaartocht door het centrum en natuurgebied Weerribben-Wieden. Heerlijk varen begint bij BoatRental Giethoorn aan Zuiderpad 14. Vanaf hier vaart u zo de hoofdvaart van Giethoorn in en kunt u genieten van al het moois wat het idyllische Giethoorn te bieden heeft.
 
Giethoorn, in de kop van Overijssel, is een voormalig veendorp en bestaat uit vele grachten, bruggen en karakteristieke huizen. Giethoorn telt meer dan 170 bruggetjes en vele gebouwen zijn alleen per brug bereikbaar. Het meeste verkeer vindt dan ook plaats via het water. Een boot huren bij BoatRental Giethoorn biedt de mogelijkheid om dit unieke dorp van een geheel ander perspectief te bekijken. 
 
De 100% elektrische sloepen van BoatRental Giethoorn zijn voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven. Deze sloepjes zijn het ideale vervoersmiddel om de rustieke omgeving te verkennen.  Geniet van de comfort, heerlijke stevige kussens en makkelijk bestuurbare elektromotor.
 
Ontdek de vele mogelijkheden van BoatRental Giethoorn & geniet van een de schoonheid van Giethoorn.
https://www.boatrental-giethoorn.eu