mMijn Omgeving
Reisgezelschap: 0
Toepassen

Kleurrijke ervaring bij De Orchideeën Hoeve

Ontdek de magische wereld van De Orchideeën Hoeve, een must-see attractie tijdens uw verblijf bij Residence de Eese. Laat u betoveren door exotische bloemen, vlinders en nog veel meer in dit tropische paradijs.

Een tropische oase dichtbij

De Orchideeën Hoeve is een overdekte tropische tuin in Luttelgeest, waar u prachtige orchideeën, kleurrijke vlinders en tal van exotische planten en dieren kunt bewonderen. Het is een ideale bestemming voor zowel jong als oud.

Diverse thematuinen om te verkennen

De Orchideeën Hoeve bestaat uit verschillende thematuinen, waaronder de Vlinder Vallei, de Orchideeën Tuin en het Amazone Regenwoud. Elke tuin biedt een unieke en betoverende ervaring voor alle bezoekers.

Toegangskaarten bij Residence de Eese

Gasten van Residence de Eese kunnen toegangskaarten krijgen voor De Orchideeën Hoeve, zodat u zonder zorgen dit wonderlijke paradijs kunt bezoeken. Geniet van een onvergetelijk dagje uit tijdens uw verblijf bij ons.

Mis deze betoverende ervaring niet en plan uw bezoek aan De Orchideeën Hoeve tijdens uw verblijf bij Residence de Eese. Met onze toegangskaarten bent u verzekerd van een zorgeloos en onvergetelijk dagje uit.