Verhuur

Groepsaccommodaties in de buurt van Giethoorn

Een gezellig verblijf met vrienden en/ of familie boekt u bij ons! Residence de Eese biedt een aantal unieke groepsaccommodaties in de buurt van Giethoorn op een prachtige locatie. De woningen bieden plaats aan 12-28 of zelfs 35 - 45 - 60 - 75 tot meer dan 110 personen! De vrijstaande groepsaccommodaties in de buurt van Giethoorn hebben een ruime tuin en zijn luxe ingericht, elk in een eigen thema. Op het park zijn vele faciliteiten die uw verblijf zeer aangenaam maken. Ook de omgeving biedt meer dan voldoende activiteiten voor een gezellig verblijf met de familie! Bekijk hieronder het filmpje over onze groepsaccommodaties op Residence de Eese:

Bungalows

U kunt bij ons terecht voor het huren van bungalows voor 4 of 6 personen, de huurtermijn is naar uw wens in te vullen van een heerlijk weekend tot zelfs een periode van een half jaar. Al onze accommodaties zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en slaapkamers. Meer informatie over deze accommodaties vindt u hiernaast. Unieke arrangementen. Voor meer informatie over arrangementen tijdens de feestdagen kunt u bellen naar 0521-513736 of mailen naar info@residencedeeese.nl.
Bekijk hieronder het filmpje over onze bungalows op Residence de Eese.

Camping Card ACSI

Onze camping is aangesloten bij Camping Card ACSI. Dit betekent dat u met uw Camping Card ACSI terecht kunt bij ons. U kampeert in het laagseizoen dan voor een voordelig tarief. Tijdens de vakantieperiodes en feestdagen hanteren wij het reguliere tarief. Voor meer informatie kunt u terecht op www.campingcard.nl. Voor onze tarieven of meer informatie over seizoensplaatsen mail naar info@residencedeeese.nl.

Camping en Camperplaatsen

Kamperen op Residence de Eese kan het hele jaar door. Een vakantie, een seizoen of een heel jaar, de mogelijkheden bij Residence de Eese zijn eindeloos! Voor onze kampeergasten hebben wij verschillende soorten kampeerplaatsen. Voor meer informatie hierover kunt u in de navigatiebalk op Camping en Camperplaatsen klikken.

Hoge onderscheidingen

Residence de Eese is voor haar eersteklasvoorzieningen meerdere keren onderscheiden. We hebben de Gouden Milieubarometer toegekend gekregen vanwege onze milieuvriendelijke maatregelen en zijn destijds door de Duitse ADAC uitgeroepen tot Superplatz. ook bij de ANWB staan we prima geclassificeerd.

Feestdagen / arrangementen

Tijdens de feestdagen zijn er arrangementen te boeken. Tijdens de feestdagen worden er regelmatig leuke acties en activiteiten georganiseerd op het park. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0521-513736 of een e-mail sturen naar info@residencedeeese.nl.