Vakantie voor mindervaliden

Even onbezorgd genieten in een fijne, veilige en bosrijke omgeving vlakbij Giethoorn: vakantie voor mindervaliden op 5-sterren vakantiepark Residence de Eese.

Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking genieten vaak zoveel meer van hun vakantie. Juist omdat het niet vanzelfsprekend is om even de koffers te pakken en een paar dagen weg te gaan. 
In de kop van Overijssel ligt naast het pittoreske Giethoorn en midden tussen de natuurgebieden de Weerribben-Wieden, de Woldberg en heerlijkheid De Eese, een mooi en gezellig vakantiepark: Residence de Eese. Geschikt voor een ultieme vakantie voor mindervaliden.

Residence de Eese biedt alle ruimte aan zowel groepen kinderen als (jong)volwassenen met een beperking. De accommodaties zijn uiteraard volledig drempelloos, rolstoelvriendelijk, voorzien van hoog-/laagbedden, aangepaste badkamers voorzien van douchebrancard. Maar dat is slechts de praktische kant van het verhaal. We vergeten bijna te vertellen dat Residence de Eese buitenbad heeft, in een prachtige bosrijke omgeving ligt, vlakbij het pittoreske Giethoorn ligt en er van alles in de buurt te beleven is.

Maar ook voor v
oor een gezellige avond uit eten met de hele groep kunt u bij restaurant Heerlijkheid reserveren voor à la carte, een diner of voor deelnemen aan ons Streekbuffet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor unieke groepsuitjes én verrassende teambuildingsactiviteiten boeken. Van stormbaan tot huifkartocht, er is vanalles mogelijk. Informeer naar onze mogelijkheden. Bel: 0521 513 736 of mail: info@residencedeeese.nl