Restaurant Maxima

Restaurant Maxima

Zou u graag willen dineren bij Maxima? Ook dat kan bij Residence de Eese. U voelt zich hier werkelijk een koning te rijk. In ons restaurant worden de lekkerste gerechten dagelijks vers voor u bereid. Zowel de kwaliteit van de gerechten als de prijs zullen u aangenaam verrassen. Op vrijdag kunt u hier de beste en grootste loempia’s uit de omgeving krijgen. Op afspraak is er de mogelijkheid een sushi-cursus te volgen. Onder begeleiding van onze sushi chef maakt u de heerlijkste hapjes.

Vanaf heden hebben wij een nieuwe kaart, u heeft de keuze uit heerlijke streek tapas, a la carte of één van de zeven zondes gerechten.


Reserveer op tijd !

Vanaf het terras heeft u uitzicht op de speeltuin waar de kinderen kunnen springen op de airtrampoline, gaan met de kabelbaan en klimmen op de klauterobjecten terwijl u geniet van uw kopje verse koffie.

's Morgens luxe broodjes service

De broodjes service bestaat uit overheerlijke verse broodjes uit Frankrijk, Duitsland en Nederland.
In het restaurant kunt u de luxe boordjes en banket bestellen. U kunt de broodjes vers gebakken afhalen vanaf 9.00 uur.

Heeft u iets te vieren?

Dan kunnen we samen met u een arrangement samenstellen waarbij het u aan niets zal ontbreken.
Het is tevens mogelijk om in de zaal van het Grand Café te vergaderen. Naast lekker eten en drinken kunt u in het Paviljoen de Eese ook biljarten, darten, kaarten of gewoon gezellig aan de stamtafel een praatje met uw buurman maken.

Snackcorner

Voor een snelle hap of een vers belegd broodje moet u bij onze Snackcorner zijn. De Snackcorner heeft een uitgebreid assortiment aan lekkere snacks, ijsjes en milkshakes. De Snackcorner heeft zowel binnen als buiten zitplaatsen.

Wij zijn een ANWB Gastvrij punt!

Leden van de ANWB kunnen op vertoon van hun ANWB-pas een korting van 15% ontvangen koffie met appelgebak.