Groepsaccommodatie Giethoorn

Een weekend weg met de hele familie, een paar dagen teambuilding met collega's of gewoon een fijne vakantie met vrienden? Boek dan nu onze unieke groepsaccommodatie Giethoorn. En voelt u zich uw gehele verblijf de koning te rijk!


In de kop van Overijssel ligt naast het pittoreske Giethoorn en midden tussen de natuurgebieden de Weerribben-Wieden, de Woldberg en heerlijkheid De Eese, een mooi en gezellig vakantiepark: Residence de Eese. Met de perfecte uitvalsbasis groepsaccommodatie Giethoorn. 

Aan de rand van het 5-sterren park vindt u een aantal bijzondere groepsaccommodaties. Iedere groepsaccommodatie Giethoorn is uniek van stijl en zijn zeer geschikt voor een familieweekend met de hele familie, een paar dagen teambuilding met collega’s, of gewoon een fijne vakantie met vrienden. Bekijk op de website ons aanbod.  Als u nu boekt bent u verzekerd van een unieke groepsaccommodatie Giethoorn op een prachtige locatie voor een aantrekkelijke prijs!


Kiest u voor Groepsaccommodatie Giethoorn, dan kunt u er voor kiezen om met de hele groep uit eten te gaan. U kunt reserveren bij restaurant Maxima voor à la carte, een heerlijk diner of deelnemen aan ons Streekbuffet. Daarnaast kunt u ook bij Groepsaccommodatie Giethoorn terecht voor unieke groepsuitjes én verrassende teambuildingsactiviteiten boeken. Van stormbaan tot huifkartocht, er is vanalles mogelijk. Informeer naar onze mogelijkheden. Bel: 0521 513 736 of mail: info@residencedeeese.nl