Extra info

Residence De Eese is een gezellig familie vakantiepark prachtig gelegen in het bosrijke gebied van Noordwest-Overijssel. Op een steenworp afstand van Giethoorn, Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese.

 

Bosrijk gebied - geschiedenis

Het park is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen en de adellijke boswachterswoning - oorspronkelijk ‘Huize De Kom’ genaamd - gebouwd rond 1905 en na restauratie in 2014, wordt deze nu verhuurd als groepsaccommodatie voor 12 personen. Verder is ook het oude koetshuis nog in gebruik. De bosvijver op het terrein is ongeveer 140 jaar geleden gegraven. De hoop grond die daarbij vrij kwam is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam "De Bult".

Residence De Eese is een veelzijdig en prachtig vakantiepark in de bossen met veel bijzondere speeltoestellen, een indoor speelparadijs, game centre, theater, horecea gelegenheden en een heerlijk verwarmd zwembad (mei - september). Residence De Eese is geen standaard park, maar een echt familiebedrijf wat zich karakteriseerd door service, een gemoedelijke sfeer, vele faciliteiten en unieke accommodaties. Vanaf het vakantiepark wandelt of fietst u (fietsen te huur vanaf het vakantiepark) zo de prachtige bosrijke omgeving van De Eese in. 

Vorstelijke omgeving

Een bijzonder vorstelijk landgoed, dat is landgoed 'Heerlijkheid de Eese’. Dit landgoed ligt in drie verschillende provincies. Het 800 hectare grote landgoed is het snijpunt van de provincies; Overijssel, Drenthe en Friesland. Op het landhuis van de Heerlijkheid de Eese is onze Koninklijke familie een regelmatige gast. Helaas is dit landgoed niet vrijelijk te bezichtigen - maar u kunt al wandelend of met de fiets met een beetje geluk een glimp van de Oranjes opvangen. Als u wilt verblijven op Soestdijk, Eikenhorst, Drakensteyn of in een van onze bijzonder en uniek vormgegeven Cottages dan bent u bij Residence De Eese op het juiste adres. Misschien kunt u dan ook nog een kopje koffie of eenheerlijke maaltijd nuttigen bij Restaurant Heerlijkheid.
 

Restaurant Heerlijkheid "de (h)eerlijkste gerechten dagelijks vers voor u bereid"

Een regelrechte smaaksensatie! De keuken van Restaurant Heerlijkheid. Chef-kok Jan van den Dolder werkt ondermeer met 30 dagen gerijpt Kalfsvlees van het "beter leven kalf", Noorse zalm en streekproducten.  De vlees- en visgerechten worden in de open keuken onder andere op de Big Green Egg XXL, voor uw ogen bereid. 

De lekkerste barbecue vindt u bij restaurant Heerlijkheid. U kiest de lekkerste combinaties met huisgemaakte vlees-, vis- of vegetarische pakketten. Bij 8 vleespakketten of meer mag u gratis gebruik maken van de barbecue inclusief kolen, aanmaakblokjes, tangen, roosters & een heerlijke fles prosecco!

*Gourmetten (traditioneel) is in alle niet toegestaan in alle huuraccommodaties. 

Het gezelligste vakantiepark van Nederland

Residence De Eese is een veelzijdig familie vakantiepark, met de mooiste plekjes voor een verblijf in een uniek vormgegeven Cottage vakantiewoning, gezellige groepsaccommodatie of prachtig gelegen chalet aan de grote bosvijvers, op de heuvels of in de ruime velden. Daarnaast zijn er ruime kampeerplekken op de camping, met o.a. eigen water-, elektra- en televisie aansluiting. Liever privé sanitair? Ook dat is mogelijk bij Residence De Eese! Dagtoeristen kunnen parkeren op het vakantiepark en genieten van de faciliteiten, Restaurant Heerlijkheid en de prachtige bosrijke omgeving. Kom en ontdek wat er allemaal te doen is bij Residence De Eese! 

Informeer naar al onze mogelijkheden en prijzen. Bel: 0521 513 736 of mail: info@residencedeeese.nl

Vakantie voor mindervaliden

Bij Residence De Eese beschikken wij over veel aangepaste voorzieningen. Het park gehele park is rolstoelvriendelijk tot en met de dierenweiden aan toe. Verder aangepaste douche, toilet- en verzorgingsruimte in het sanitairgebouw ten gunste van kampeerders, invalidentoilet en babyverzorging in rolstoelvriendelijk restaurant Heerlijkheid. Daarnaast zijn er aantal bungalows en groepsaccommodaties rolstoelvriendelijk en zijn er hoog-laag bedden aanwezig. Aangevuld met douchestoel en bijvoorbeeld steunbeugels. Voor meer informatie neem contact met ons op.