Restaurant

Wilt u graag een gezellig avondje uit eten? Ook dát kan op Residence de Eese bij Restaurant Heerlijkheid. (H)eerlijke gerechten bereid met ambachtelijke en verse streekproducten. In ons restaurant worden de (h)eerlijkste gerechten dagelijks vers voor u bereid. Zowel de kwaliteit van de (streek)gerechten als de prijs zullen u aangenaam verrassen. Restaurant Heerlijkheid is onlangs volledig gemoderniseerd en gerenoveerd en voldoet aan alle eisen van een modern restaurant.

Klik hier om direct door te gaan naar de website van Restaurant Heerlijkheid!


Kindvriendelijk

Vanaf het terras heeft u uitzicht op de speeltuin waar de kinderen kunnen springen op de airtrampoline, gaan met de kabelbaan en klimmen op de klauterobjecten terwijl u geniet van uw kopje verse koffie of thee met een heerlijk stuk appeltaart.

's Morgens luxe broodjesservice

De broodjesservice bestaat uit overheerlijke verse broodjes uit Frankrijk, Duitsland en Nederland.
In restaurant Heerlijkheid kunt u de luxe broodjes en banket bestellen. U kunt de broodjes vers gebakken afhalen vanaf 09.00 uur.

Heeft u iets te vieren?

Dan kunnen wij samen met u een arrangement samenstellen waarbij het u aan niets zal ontbreken.
Het is tevens mogelijk om in de zaal van het Grand Café te vergaderen. Naast lekker eten en drinken kunt u ook biljarten, darten, kaarten of gewoon gezellig aan de stamtafel of bij de openhaard een praatje met uw buurman maken.

Tip: Oud Hollands kegelen

In het gezellige verderop gelegen dorp Oldemarkt kunt u kegelen met uw complete groep (minimaal 15 / maximaal 45 personen). In de prachtige Oud Hollandse zaal in restaurant Mooi Oldemarkt kunt u uw eigen catering bepalen, uw eigen muziek kiezen en kegelen op de geautomatiseerde kegel banen. 
Deze prachtige zaal is exclusief voor u beschikbaar!

Mooi Oldemarkt, één van de gezelligste kegelbanen van Nederland en deze is exclusief voor uw gezelschap!
Kruisstraat 88, te Oldemarkt. 
www.mooioldemarkt.nl