Corona informatie

Informatie over het coronavirus   update 20 augustus 2020

Residence de Eese houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan hierbij voorop.
Het beleid wordt aangepast op basis van de recente updates vanuit de overheid. Gezien de ontwikkelingen zich in rap tempo kunnen opvolgen vragen we uw begrip voor de tijd die verstrijkt tussen updates vanuit de overheid en het aanpassen van ons beleid.

De gehele situatie roept natuurlijk veel vragen op. Onderstaand kunt u de antwoorden op de meest gestelde vragen terugvinden. Heeft u toch een dringende vraag, dan verzoeken we u deze per e-mail te stellen. Bij drukte kunnen antwoorden wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent, we hopen op uw begrip. Wij hopen van harte dat we u en alle andere gasten snel mogen en kunnen verwelkomen.

Mag ik met meerdere gezinnen een groepsaccommodatie/vakantiehuis huren vanaf 1 juni 2020?
Ja, een groepsaccommodatie mag vanaf 1 juni 2020 door meerdere gezinnen gehuurd worden. Er gelden wel voorwaarden. Mensen die niet tot een huishouden behoren houden altijd (dus ook binnen) 1,5 meter afstand tot elkaar. 
Het advies van Rutte dat er maximaal 6 mensen bij u thuis mogen komen is niet van toepassing op de verhuur accommodaties. Dit is alleen geldig in uw eigen huis.

Is de camping gesloten?
De camping is voor iedereen weer geopend.

Kan ik een bungalow huren?
Ja, dit mag maar alleen als u hier of alleen of met het gezin/partner verblijft.

Hoe zit het met de extra faciliteiten?
Ons animatie programma is weer van start gegaan. Het zwembad is beperkt geopend op reservering.
Restaurant Heerlijkheid is ook weer geopend op reservering.

Is jullie receptie geopend?
Ja. Wij zijn bereikbaar per mail en ook per telefoon (0521-5213736) maar onze voorkeur gaat uit naar de mail i.v.m. de drukte.

Mag ik mijn geboekte vakantie wijzigen of annuleren?
Annuleren gaat via de recronvoorwaarden vakantieverblijven. Heeft u hier vragen over? Neem contact op met de receptie via mail. Indien u een omboeking maakt, kunt u de nieuwe reservering niet meer annuleren. 

Kan ik nog een vakantie boeken voor 2020?
Ja, u kunt nog steeds een vakantie bij ons boeken.