Voor de allerkleinste

De kabouterkoning wordt 100 jaar. Hij geeft een groot verjaardagsfeest, waar alle kabouters en dieren mogen komen. Oei, dan is er heel veel eten nodig! En het bos moet versierd worden. Help jij kabouterkoning Vayak mee om een hele grote pan met kaboutersoep te maken? Tijdens een leuke speurtocht van 1,6 km kom je allerlei leuke              opdrachten tegen. 
Ca. 15 km van het park
 
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold is een buiten- en binnenspeeltuin met een ‘boerderijthema’. Wij zijn niet alleen een kinderboerderij, maar ook een Speelboerderij in Drenthe! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en het echte boerengevoel ervaren.
Ca. 20 km van het park
 
Bij Go Play Indoor Meppel zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, uitrazen in de toffe voetbalkooi en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. 
Ca. 20 km van het park
 
Bij ons pannenkoekenhuis in Jubbega, Friesland, organiseren wij veel activiteiten. Ben je creatief? Ga aardewerk beschilderen, zeepketting maken of kaarsen maken. Ben je juist sportief? Leef je uit met midgetgolf, boogschieten, jeu de boules of een wandeltocht. En voor de kids is er een kinderspeelboerderij. 
Ca. 30 km van het park
 
Duinen Zathe is een attractiepark in de plaats Appelscha in de Nederlandse provincie Friesland. Het attractiepark is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij aan de Boerestreek en is in 2002 verplaatst naar een locatie ten noorden van de Wester Es. Het park werkt volgens het all-in principe.
 
Ca. 30 km van het park
 
AquaZoo Leeuwarden is een dierentuin gelegen ten oosten van Leeuwarden in het recreatiegebied De Groene Ster in de provincie Friesland. AquaZoo Leeuwarden is een dierentuin met de nadruk op in het water levende dieren 
Ca. 65 km van het park