Alle leeftijden

Voor een gezellig uitstapje met familie, vrienden of collega’s zijn er mogelijkheden genoeg. Wat dacht u van een heerlijk buffet of lekker grillen voorafgaand aan een potje bowling? Bowlen is een sportief uitje, maar vooral erg gezellig! En in Bowlingcentrum Steenwijk is dat zeker het geval. 
Ca. 5 km van het park
 
Klimbos Paasloo is door de ANWB verkozen tot één van de 6 leukste uitjes van 2020! Naast het klimmen in ons klimbos hebben we ook meerdere leuke outdoor activiteiten die zowel individueel als in groepsverband gedaan kunnen worden.
Ca. 8 km van het park
 
Zwembad De Waterwyck aan de Gagelsweg 25 in Steenwijk bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad en een uitgebreid recreatiebad met een spiksplinternieuwe, interactieve 45 meter glijbaan, whirlpool, jetstreams, bruisbaden, waterpaddenstoel, een aparte peuterhoek met peuterbad en een Exotic Garden met stoomcabines en kruidenbaden. En alles is heerlijk warm!
Ca. 8 km van het park
 
Taman Indonesia is een klein dierenpark in Kallenkote in de Nederlandse provincie Overijssel. Het park is gespecialiseerd in dieren uit Indonesië, met name vogels, zoals de zeer zeldzame balispreeuwen, kleine zoogdieren zoals de binturong, de Bengaalse tijgerkat en de loewak.
Ca. 12 km van het park
 
De Weerribben bieden verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.
Ca. 13 km van het park
 
Vlinderparadijs "Papiliorama" is een vlindertuin op de Toegangspoort Holtingerveld, net buiten Havelte. De vlindertuin is geopend op 21 december 1998. Met de ruim 900 vierkante meter grote vlinderkas is het een van de grootste tropische vlindertuinen van Europa. Papiliorama is volledig ingericht voor vlinders.
Ca. 15 km van het park
 
Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij, subtropisch zwembad met een klimpark, speeltuin en minigolfbaan voor uren zwemplezier en speelvertier! Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret. Buiten op het grote veld bevind zich de grote kleurige speeltuin en voetbal arena! 
Ca. 21 km van het park
 
Orchideeënhoeve is een dierentuin en tropische kas in Luttelgeest. Het park is vooral gespecialiseerd in verschillende tropische tuinen. In de dierentuin zijn verschillende diersoorten te vinden, waaronder verschillende soorten vlinders.
Ca. 25 km van het park
Wildlands, voluit Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een dierenpark in Emmen. Het park heeft een oppervlakte van 24 hectare en is opgedeeld in drie themagebieden. In 'Jungola' staat de jungle centraal, in 'Serenga' savanne en woestijn en in 'Nortica' de poolgebieden.
Ca. 80 km van het park